Tillbaka

Undersköterska till ögonoperation

Referensnummer AS357/2021
Sista ansökan 2021-04-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde ögonsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


Avdelningen består av fyra operationssalar varav två finns på vår dagkirurgiavdelning på ögonmottagningen. Vi har öppet dagtid måndag – fredag. På Ögonoperation är variationen i arbetet stor, då verksamheten omfattar katarakt-, skelnings- ögonplastik- och glaukomkirurgi, intravitreala injektioner samt vitrektomi, amotio mm inom retina kirurgi.

Ditt uppdrag


Vi söker en undersköterska som vill vara med och utveckla vår operationsverksamhet inom ögonkirurgi.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska. Tidigare erfarenhet från operation är meriterande. Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och tycker att höga patientflöden är en spännande och rolig utmaning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning inom verksamhetsområdet ögon med en provtjänstgöring på 6 månader. Tjänstgöring måndag till fredag, bekväm arbetstid. Viss beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt. Tjänstgöringsgrad 100%. Du erbjuds individuellt anpassad inskolning. Tillträde efter överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Marianne Säfwenberg 018-611 51 12
Facklig kontakt kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.