Tillbaka

Biträdande avdelningschef till OPÖ anestesin

Referensnummer AS340/2021
Sista ansökan 2021-04-26
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


OPÖ anestesin är en del av AnOp-sektionen inom verksamhetsområdet. AnOpIVA. Vi ansvarar för anestesier samt postoperativ vård för oral-, plastik- och öronklinikens verksamhet, vilket inkluderar öron-, näsa-, halskirurgi, käkkirurgi och rekonstruktiv plastikkirurgi. Anestesier i samband med brachy-behandlingar är även en del av vårt ansvarsområde. Patienterna hos OPÖ anestesin är i alla åldrar, från spädbarn till äldre vuxna.

På avdelningen arbetar idag ca 35 personer i professionerna: specialistsjuksköterska inom anestesi, allmän sjuksköterska på vår uppvakningsavdelning samt undersköterskor, alla med mycket erfarenhet och kunskaper.

Ditt uppdrag


Som biträdande avdelningschef arbetar du i nära samarbete med avdelningschefen. Ditt uppdrag innebär att ansvara för, leda och fördela det dagliga arbetet samt personalansvar för den egna avdelningen. Du kommer också vara ställföreträdande för avdelningschefen vid dennes frånvaro. Tillsammans ingår ni i ett nätverk med övriga omvårdnadschefer inom AnOp sektionen. Vi samarbetar också mycket nära med operationspersonal som ej ingår i vårt verksamhetsområde. Uppdraget är att arbeta 50% som biträdande chef och 50% i klinisk verksamhet.

Dina kvalifikationer och din kompetens


Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård och vill vara med och utveckla avdelningen. Vi ser att du som söker vill arbeta för ett gott arbetsklimat, du sätter patient och personal i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete.  

Du har egen initiativförmåga och kan hantera olika omständigheter och fatta beslut efter dem. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där en god samarbetsförmåga, nytänkande och flexibilitet värderas högt.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning inom din grundprofession och ett treårigt chefsuppdrag med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Helena Spinord 018-617 16 97                                                                                                                                 
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.