Tillbaka

Sjuksköterska till AVA/30C

Referensnummer AS293/2021
Sista ansökan 2021-05-16
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Är du intresserad av akutsjukvård? Vill du arbeta på en givande och omväxlande arbetsplats? På AVA vårdas patienter för akuta medicinska sjukdomar. Till oss kommer patienter efter ett initialt omhändertagande på akutmottagningen alternativt efter vård på intensiv- alternativt intermediärvårdsavdelning. Arbetsgruppen är positiv, kompetent och driven. Arbetsplatsen präglas av ett öppet och professionellt klimat. På AVA står patienten i fokus och är delaktig i sin vård. Vi arbetar med personcentrerad vård där patienten är en del i teamet

Ditt uppdrag


- Patienter behandlas under övervakning i cirka tre dygn.
- På AVA kan även patienter med behov av ständigt hjärtövervakning på grund av medicinsk orsak vårdas.
- Vi behandlar bland annat patienter med bröstsmärta, hjärtarytmier, hjärtsvikt, infektioner, diabetes, intoxikation, lungembolier och ventromboser.
- Ett omväxlande arbete där du hela tiden möter nya patienter med olika typer av åkommor. Patienternas övervakningsbehov är varierande och så även arbetstempot.
- Avdelningen är under ständig utvecklig och samtliga medarbetare är delaktiga i förändringar och förbättringsarbeten.

Dina kvalifikationer


- Du är legitimerad sjuksköterska
- Du är målmedveten, flexibel och gillar utmaningar
- Du är tillmötesgående, trivs med att arbeta i team och vill ständigt förbättra och utveckla avdelningen - Du sätter patienten i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete
- Du är positiv och vill skratta på din arbetsplats

För oss är det av stor vikt att du får utvecklas i din kompetens som sjuksköterska. Därför är utbildning och individuell kompetensutveckling något som vi lägger fokus på. Ett exempel på detta är en utbildning i telemetri som erbjuds alla nyanställda utöver kliniskt utvecklingsår som erbjuds alla nyexaminerade sjuksköterskor.

Hälso- och sjukvården bygger på respekt för människovärdet. Alla människor har lika värde och samma rätt till vård oberoende av personliga egenskaper och funktioner i samhället. Vi förutsätter att du som medarbetare hos oss delar dessa värderingar.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning, på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi har rotationstjänstgöring.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?


Maria C Sjöström, avdelningschef Tel: 018-617 10 87
Bitr. Avdelningschef Alexandra Lindberg, 018- 617 27 35
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.