Tillbaka

Sjuksköterska, vill du jobba natt men inte helg?

Referensnummer AS206/2021
Sista ansökan 2021-03-16
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På NIMA, neurokirurgins intermediärvårdsavdelning, vårdas neurokirurgiska och neurologiska patienter som är i behov av intermediär eller postoperativ vård. Vårt akuta intag består mestadels av intermediärvårdspatienter som är för sjuka för en vanlig vårdavdelning men inte behöver fullskalig intensivvård. Våra postoperativa patienter är del av en planerad verksamhet och kommer till oss under en kortare period. Vår spetskompetens är avancerad övervakning av kroppens vitala parametrar för att skapa en så bra miljö som möjligt för hjärnan.

Vi erbjuder dig en introduktion som är anpassad efter just din bakgrund och erfarenhet som sjuksköterska. Vår utbildningssjuksköterska och seniora sjuksköterska finns tillgängliga för regelbunden utbildning och handledning. Hos oss får du en fortsatt utveckling av din profession med vår interna kunskap -och utbildningstrappa samt möjligheter att läsa externa kurser på universitetet.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad sjuksköterska som tycker om att jobba natt men inte helg. Du vill ha ett varierande arbete och kan ställa om snabbt i akuta situationer. Du är ansvarstagande, motiverad och nyfiken samt bidrar till en bra arbetsmiljö genom att vara en positiv kollega. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer om avdelningen!

Vi erbjuder


Vi välkomnar dig som tillsvidareanställd. Tjänsten innefattar nattjänstgöring, utan schemalagda helgpass.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Susanna Sörman, 018-611 49 72, susanna.sorman@akademiska.se
Biträdande Avdelningschef Erika Östlin, 018-617 39 11
Facklig kontaktperson för vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.