Tillbaka

Gruppchef till onkologen

Referensnummer AS204/2021
Sista ansökan 2021-03-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Onkologen flyttade under början av 2020 till nya fina lokaler! Vi har 24 vårdplatser varav alla är enkelsalar. Till avdelningen kommer patienter när deras utredning, behandling eller sjukdom kräver inneliggande vård. Våra patienter är i alla åldrar från 18 år och uppåt och kommer till oss från hela regionen. Avdelningen riktar sig främst mot gastrointestinala tumörer (GI), hjärntumörer, bröstcancer, gynekologisk cancer och urogenital cancer. 
Vi har ett tätt samarbete med övriga avdelningar/mottagningar inom vårt verksamhetsområde och är ex. kopplade till flera forskningsstudier och flera studiepatienter vårdas på vår avdelning.

Vår verksamhet är i ständig utveckling, både inom den medicinska vården men också i vårt arbetssätt på avdelningen. Vi gillar att utvecklas och ständigt förbättras!

Ditt uppdrag


Som gruppchef arbetar du nära i den kliniska omvårdnaden genom att leda och fördela arbetet. Du planerar och organiserar det dagliga arbetet såväl som långsiktiga projekt. Du har även personalansvar där medarbetar- och rehab samtal ingår.
Du har ett nära samarbete med både medarbetare och avdelningschef och tillsammans jobbar vi för en god och säker vård med högkvalitet för våra patienter.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet med intresse för ledarskap och utveckling. Rollen kräver lyhördhet, god samarbetsförmåga och en vilja att lyfta andra. Som gruppchef behöver du vara stresstålig, kunna arbeta metodiskt och ha förmågan att stötta andra i svåra situationer. Vidare har du en helhetssyn och skapar engagemanget och delaktigheten som behövs för att driva verksamheten framåt.
Meriterande med erfarenhet inom onkologi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig ett tidsbegränsat förordnande som gruppchef med en tillsvidare anställning inom din profession. Arbetstiden är förlagt måndag – fredag.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Tf. avdelningschef Therése Magnusson Carlsson 018-611 54 93
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.