Tillbaka

Timanställda Undersköterskor – Röntgen Uppsala

Referensnummer AS201/2021
Sista ansökan 2021-03-14
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På Bild- och funktionsmedicinskt centrum utförs årligen cirka 200 000 undersökningar per år och behandlingar med en lång rad olika modaliteter: MR, CT, konventionell röntgen, intervention, ultraljud, SPECT och PET.

Bild- och Funktionsmedicinskt Centrum har ca 350 anställda och verksamhet dygnet runt. Vi befinner oss i en extremt spännande period där radiologiska undersökningar efterfrågas med ett ständigt ökande behov, med hög kompetens hos våra medarbetare. Vi tar emot avancerade fall inom region Uppsala och får även förfrågningar från resterande Sverige, då vi innehar specialkompetens samt bedriver högspecialiserad vård med inriktning radiologi.

Tycker du om utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjlighet att växa? Det kan du få hos oss, ett specialistsjukhus och en arbetsplats där vi tror på ditt engagemang för arbete inom vården.

Ditt uppdrag


I din roll som undersköterska kommer du att arbeta i team med röntgensjuksköterskor/läkare/undersköterskor, där du kommer vara placerad på Lab eller väntrum.  
Som timanställd undersköterska kommer du framförallt arbeta kvällar/helger samt eventuellt nätter. Dagtid kommer att förekomma samt en introduktionsperiod med utbildning och dubbelgång.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska  och vill arbeta på våra avdelningar Thorax/Buk samt MSK/Barn, har du erfarenhet från sjukvård, gärna akutsjukvård/röntgen är detta meriterande
Du är en trygg och stabil person som kan arbeta i en omväxlande miljö och trivs med ett högt tempo. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer höga krav på att du är serviceinriktad, anpassningsbar och har god samarbetsförmåga, dessutom behöver du vara noggrann och se positivt på arbetet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom radiologi alternativt arbete med sjukhusvård men stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Intervjuer kommer att ske digitalt.

Vi erbjuder


Vi erbjuder timanställning där tillträde och omfattning sker enligt överenskommelse. Arbetet innebär tjänstgöring dagtid, kvällar/helger samt nätter.

Sjukhuset erbjuder även fri tillgång till ett sjukhusgym som har ett brett utbud som t.ex. gym, gruppträning, personliga hälsoprogram, kostrådgivning, massage och mycket mer. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Linus Jakobsson +46 18 611 9052, linus.jakobsson@akademiska.se
Avdelningschef Rabi Salim +46 18 611 4717, rabi.salim@akademiska.se

Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.