Tillbaka

Sjuksköterska till plastik- och käkkirurgi

Referensnummer AS885/2020
Sista ansökan 2021-03-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde plastik- och käkkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Var med och återskapa funktion för patienterna genom plastik- och käkkirurgi!Sjuksköterska, se hit!


 
Vill du ta chansen att jobba med omväxlande arbetsuppgifter och samtidigt utveckla dina kunskaper inom plastik och käkkirurgi?

Då kan detta vara jobbet för dig! Avdelning 85F2 erbjuder dig möjligheten att växla mellan plastikkirurgi, käkkirurgi och brännskadevård, allt sker dessutom på samma avdelning!

Vår verksamhet


Välkommen till avdelning 85F2 som förutom att vi ligger i fräscha och snygga lokaler mitt i 85-huset också är en kirurgisk vårdavdelning med inriktning mot plastik- och käkkirurgi. Som du ser erbjuds du unik kunskap inom plastik- och käkkirurgi, samtidigt som du får goda kunskaper inom kirurgisk pre- och postoperativ vård. Men det bästa av allt måste ändå vara att våra specialiteter återskapar funktionalitet efter tex tumörsjukdom, svåra kroppsskador eller missbildningar. Eller hur?

Intag av patienter är till största delen planerat, men även akutintag sker. Åldersspannet på patienterna skiljer sig dramatiskt då de yngsta är under året men de äldsta har en mycket respektingivande ålder. Naturligtvis har vi ett nära samarbete med avdelningsläkaren under veckodagarna. Som anställd hos oss kommer du snabbt att märka att jobbet är variationsrikt med utmaningar och stimulans vilket såklart leder till en bred kompetens. Eftersom Akademiska sjukhuset är ett utbildande sjukhus finns alltid möjligheten att komma med utvecklande idéer! Kanske får du själv möjlighet att driva ett eget projekt?

Här finns mer att läsa om vår spännande verksamhet. 

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska på 85F2 ansvarar du för vården av upp till 6 patienter med varierande övervakningsbehov. Omvårdnadsbehovet är också mycket varierande där stort fokus ligger på smärtbehandling, nutrition och sårvård. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet inom teamet runt patienten. Personlig utveckling så väl som verksamhetsutveckling är för dig en självklarhet och du arbetar aktivt med detta i din yrkesutövning. Tillsammans med dina kollegor skapar du en god arbetsmiljö och bidrar med en positiv inställning i arbetsgruppen.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av kirurgisk vård är det utmärkt men inget krav. Nyutexaminerad? Inget problem! Du får en gedigen introduktion hos oss. Som nyutexaminerad sjuksköterska kommer du att få gå kliniskt utvecklingsår där du under 20% av din arbetstid under första året får både utbildning och praktisk övning i omvårdnadsarbetet, ledarskap och mycket mer. Sårvård är ju mer spännande än vad många tror så är du inte intresserad av detta från början så kommer du garanterat bli det! Om du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och dessutom god samarbetsförmåga är vi som gjorda för varandra.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Du anställs på rotationstjänst men vi är öppna för en dialog om du föredrar att enbart arbeta kväll, helg alt enbart natt. Tillträde efter överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Sabina Lindberg 018-611 54 26    
Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.