Tillbaka

Verksamhetsutvecklare inom anestesi, operation och intensivvård

Referensnummer AS200/2021
Sista ansökan 2021-03-12
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde Anestesi, Operation och Intensivvård har ca 900 medarbetare och omfattar anestesi- och operationsavdelningar, intensivvårdsavdelningarna CIVA och BIVA, pre- och postoperativa avdelningar, operationsförberedelseenhet, dagkirurgisk verksamhet och sterilteknisk avdelning. Vi söker nu en verksamhetsutvecklare som vill utveckla vårt verksamhetsområde tillsammans med oss inom Anestesi, Operation och Intensivvård.

Ditt uppdrag


För att kunna tydliggöra Akademiska sjukhusets behov och kapacitet för planerad kirurgi samt skapa förutsättningar för styrning och uppföljning av operationsverksamhet arbetar vi med s.k. produktionsöverenskommelser.

Som verksamhetsutvecklare har du ansvar att koordinera vårt dagliga arbete med produktionsöverenskommelser samt vidareutveckla våra struktur och rutiner. Andra viktiga arbetsuppgifter är att identifiera och koordinera aktiviteter som leder till minskat antal sena strykningar av planerad kirurgi, samt implementera processen för separation av elektiv och akuta flöden.

I ditt uppdrag ingår även arbetsuppgifter som innefattar uppföljning av verksamhetsmål kopplade till bland annat produktion samt uppföljning av resultat från veckomöten och olika handlingsplaner. Vidare att genom noggrann analys och planering, initiera åtgärder som ger upphov till att utnyttja sjukhusets produktionsresurser på ett mer effektivt sätt.

Du är direkt underställd Analys- och planeringschefen.  

Dina kvalifikationer


Vi söker dig med relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom sjukvården. Erfarenhet av processorienterad verksamhetsutveckling samt utveckling av anestesi- och operationsverksamhet är viktigt i detta arbete. Du har förmåga att förstå verksamhetens processer och har flera års erfarenhet av ledningsarbete kopplat till operationsplanering och styrning. Erfarenhet av produktionsrapportering och avancerad analys av utfallsdata är meriterande.

Din kompetens


Vi söker en professionell och engagerad person som arbetar utifrån ett tydligt och produktionsorienterat perspektiv. Du har ledaregenskaper som skapar förtroende bland medarbetare samt som du stödjer och bidrar till verksamhetens utveckling. Du har förmåga att engagera, skapa delaktighet och positivt klimat. För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att arbeta självständigt samtidigt som du har en utpräglad lagkänsla. Du arbetar för goda och långvariga relationer och har en god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning som verksamhetsutvecklare. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Analys- och planeringschef Ali Azadali 018-617 10 77
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.