Tillbaka

ST läkare Foniatri

Referensnummer AS197/2021
Sista ansökan 2021-03-12
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Öron-, näsa och halssjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi diagnostiserar och behandlar barn och vuxna med sjukdomar i öron, näs- och halsområdet. På foniatrimottagningen handlägger vi främst patienter med röst-, sväljnings- och andningssvårigheter. Vi är en region- och universitetsklinik som erbjuder både basal och högspecialiserad vård. Vi har ett brett samarbete med andra discipliner på Akademiska sjukhuset. Exempel på detta multidisciplinära samarbete är behandling av Läpp- käk och gomspalt.

Dina kvalifikationer


Du är en legitimerad läkare med ett genuint intresse av forskning och utveckling. Specialistexamen inom öron- näsa och halssjukdomar är meriterande. Intresse för foniatri, röst och sväljningsfunktion är viktigt och musikalitet kan vara en fördel i arbetet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga. Intresse eller erfarenhet från forsknings- och utvecklingsarbete är också meriterande.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid. Jour och beredskap ingår.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Manochehr Amani 018-611 19 95

Facklig kontaktperson
Kontaktuppgifter till våra fackförbund finns på Akademiska sjukhusets hemsida under rubriken: arbeta hos oss/fackförbund. Du kan även nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.