Tillbaka

Sjuksköterska som söker bred kunskap

Referensnummer AS646/2020
Sista ansökan 2021-03-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Avdelning 100 A har 16 vårdplatser. Vi vårdar patienter inom både onkologi och onkologisk endokrinologi. Som sjuksköterska får du en bred kunskap inom båda inriktningarna både teoretiskt och praktiskt.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska hos oss får använda din yrkesspecifika kunskap som sjuksköterska. Du får hantera många olika typer av infarter, hantera medicinteknisk utrustning, utvärdera behandlingar och mycket mer.Alla är nya när de kommer till en ny arbetsplats så vi värnar om att låta alla få en individuell introduktion, mentorskap och möjlighet till utveckling. Tillsammans blir vi starka och tillsammans skapar vi en trygg och säker vård för våra patienter.Vi erbjuder alla sjuksköterskor inom vårt verksamhetsområde möjligheten att gå Cancervårdsakademien. Vårt utvecklingsprogram som genererar i en betald specialistutbildning.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska som vill utvecklas i din roll.

Din kompetens


Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Gruppchef maria Bonnevier 018-611 94 91
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.