Tillbaka

Undersköterska till barnonkologen

Referensnummer AS173/2021
Sista ansökan 2021-03-21
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är du intresserad av att bli en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra att ge den bästa vården till sjuka barn och ungdomar? Vi ska börja utföra stamcellstransplantationer på barn och behöver då stärka vår grundbemanning för detta uppdrag. Vi söker därför en undersköterska till vår vårdavdelning

Vår verksamhet


Barnavdelningen för blod och tumörsjukdomar är en vårdavdelning för barn i åldrarna 0-18 år med tillhörande dagvård och mottagning. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta centran och tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela regionen. Till verksamheten hör även en forskningsdel. Vi har bra möjligheter till utbildning och fortbildning. Vi kommer nu även att stamcellstransplantera barn och ungdomar på avdelningen.

Ditt uppdrag


Som undersköterska på barnonkologen utför du sedvanliga arbetsuppgifter och arbetar tillsammans i ett vårdteamet bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal nära det sjuka barnet och dess familj. Vi lägger stor vikt vid förberedelser av barn och att göra barn/ungdomar och deras anhöriga delaktiga i vården.

Dina kvalifikationer


Du som söker är undersköterska. Tidigare erfarenhet av arbete med sjuka barn är meriterande. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Karin Johansson, 018-611 93 19
Facklig kontaktperson
Kommunal Gustav Westerholm, 072- 515 54 90
Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.