Tillbaka

Studerar du till Röntgensjuksköterska och vill jobba hos oss i sommar?

Referensnummer AS153/2021
Sista ansökan 2021-03-15
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På bild- och funktionsmedicinskt centrum utförs årligen cirka 200 000 undersökningar per år och behandlingar med en lång rad modaliteter som MR, CT, konventionell röntgen, intervention, ultraljud, SPECT och PET.

Bild- och funktionsmedicinskt centrum har ca 350 anställda och verksamhet dygnet runt. Vi befinner oss i en extremt spännande period där radiologiska undersökningar efterfrågas med ett ständigt ökande behov, med hög kompetens hos våra medarbetare. Vi tar emot avancerade fall inom region Uppsala och får även förfrågningar från resterande av Sverige, då vi innehar specialkompetens samt bedriver högspecialiserad vård med inriktning radiologi.

Tycker du om utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjlighet att växa? Det kan du få hos oss, ett specialistsjukhus och en arbetsplats där vi tror på ditt engagemang för arbete inom vården.

Ditt uppdrag


Som undersköterska på sommaren kommer du att få göra en variation av uppgifter:
  • Stödja röntgensjuksköterskor i sin vardag
  • Hjälpa röntgenläkare
  • Hjälpa patienter
  • Svara i telefon
  • Transportera patienter
  • Förbereda patienter
  • Samt mycket mer!

Dina kvalifikationer


Vi söker röntgensjuksköterskor under utbildning som minst har gått termin 4 eller har undersköterskeutbildning till våra avdelningar på röntgen under sommaren.

Om du har erfarenheter från att arbeta med akutverksamhet ser vi detta som meriterande. Dag, Helg- och kvällstjänstgöring kommer att ingå i schemat.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom akut radiologi eller akutsjukvård men stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vi erbjuder månadsanställning över sommaren där tillträde och omfattning sker enligt överenskommelse.

Arbetet innebär tjänstgöring dagtid, kvällar och helger. Tillträde enligt ök. Sjukhuset erbjuder även fri tillgång till ett sjukhusgym som har ett brett utbud som t.ex. gym, gruppträning, personliga hälsoprogram, kostrådgivning, massage och mycket mer. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Linus Jakobsson 018 611 9052, linus.jakobsson@akademiska.se
Avdelningschef Rabi Salim 018 611 4717, mailto:rabi.salim@akademiska.se
Avdelningschef Malin Hansen 018 611 9786, mailto:malin.hansen@akademiska.se
Avdelningschef Anna Sjöstrand 018 617 1920, mailto:anna.sjostrand@akademiska.se
Avdelningschef Ann Engström 018 611 4718, mailto:ann.engstrom.pirila@akademiska.se Avdelningschef Anna M Eriksson 018 611 2684, anna.m.eriksson@akademiska.se

Fackliga kontaktpersoner Vårdförbundet:
Sanja Cikota 018-611 00 00
Kommunal: Växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.