Tillbaka

Utbildningsansvarig Barnintensiven (BIVA)

Referensnummer AS1016/2020
Sista ansökan 2021-02-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi- operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Barnintensivvårdsavdelningen, BIVA, bedriver högspecialiserad intensivvård för barn inom kirurgi, medicin, neurologi, trauma och infektioner. Vi vårdar även barn i behov av intermediärvård. Arbetssättet är teambaserat och stor vikt läggs vid att arbeta familjecentrerat. BIVA hos oss växer starkt. Hösten 2021 flyttar BIVA in i nya lokaler och vi jobbar för att framöver kunna utöka platsantalet och dessutom öppna ett antal BIMA-platser. Inom personalgruppen finns ett stort engagemang och mycket kunskap.

Ditt uppdrag


Som utbildningsansvarig på BIVA kommer du att vara delaktig i förbättringar i den dagliga vården av patienten, du ansvarar också för viss undervisning, handledning av nyanställda samt planering av utbildning på BIVA. Som stöd i arbetet med utbildning finns våra biträdande avdelningschefer samt vår utbildningsansvariga undersköterska. Uppdraget är på 50 procent, resterande tid arbetar du som intensivvårdssjuksköterska på avdelningen. Vi värderar en god samarbetsförmåga med samtliga personalkategorier. Som utbildningsansvarig hos oss är du direkt underställd avdelningschefen.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad intensivvårdssjuksköterska med några års erfarenhet av intensivvård. Har du också erfarenhet inom barnsjukvård är det meriterande. Du har förmågan att inspirera till förändring och utveckling. Du är en person som har lätt att samarbeta med andra och är inte rädd för att arbeta självständigt. Är du även ödmjuk och ansvarstagande kan vi vara rätt arbetsplats för dig.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning som intensivvårdssjuksköterska med ett uppdrag som utbildningsansvarig.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Tf Avdelningschef Carola Norén 018-617 22 64
Sektionschef Pia Stöllman, 018-611 40 24
Fackliga representanter Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekryteringen sker fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.