Tillbaka

Undersköterska med intresse för kardiologi

Referensnummer AS24/2021
Sista ansökan 2021-01-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är du intresserad av att jobba inom kardiologi samt utvecklas i din yrkesroll som undersköterska?
Då är du välkommen att söka till oss på avdelning 50F och 50G - Hjärtsektionen!

Vår verksamhet


På avdelning 50F vårdas främst patienter med rytmrubbningar i hjärtat och patienter med hjärtsvikt. Avdelningen har till stor del en planerad verksamhet, patienter kommer hit för utredning och/eller behandling men de kan också komma direkt från akutmottagningen för ett omhändertagande. På avdelning 50G hjärtintensiven, vårdas främst patienter med hjärtinfarkt och kärlkramp och de patienterna kommer oftast via akutintag. Avdelningarna bemannar tillsammans även hjärtsektionens dagvårdsenhet som är en planerad verksamhet där vi tar hand om ischemi, arytmi- och hjärtsviktspatienter som behandlas under dagen för att sedan gå till hemmet.

Inom hjärtsektionen har vi ett gott samarbete och kan erbjuda ett varierande arbete med många olika möjligheter till utveckling. Vi tycker det är viktigt att ha trevligt tillsammans i det dagliga arbetet och att ha ett aktivt medarbetarskap. Hos oss får du en bra introduktion och schemalagda studiedagar

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet av bl.a. blodprovstagning, blodtrycktagning och katetersättning. Du har ett stort intresse för både hjärtsjukvård och allmän omvårdnad. Du har ett gott bemötande och kan arbeta både självständigt och i team med varierande arbetstempo. Vidare är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor, du är en engagerad och positivt till utveckling av verksamheten. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning och därefter fast tjänst. Då vi tillämpar individschema har du möjlighet att styra över din arbetsvecka. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Tillträde enligt överenskommelse. Vänta inte med att söka då vi anställer löpande.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Cecilia Jakobsson 018-611 44 91
Gruppchefer Linda Pertell Hammarlöf 018-617 44 18 eller Karin Lindblom 018- 617 24 68
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.