Tillbaka

Specialistläkare till urologi

Referensnummer AS04/2021
Sista ansökan 2021-01-26
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På verksamhetsområde urologi arbetar vi på mottagning och vårdavdelning samt har full operationsverksamhet. Vi är modernt utrustade och utför all urologisk kirurgi. En tredjedel av verksamheten utförs mot regionen, bland annat har vi stor uro-onkologisk kirurgi, proteskirurgi, urinavledning, laparoskopi samt robotassisterad kirurgi.

Dina kvalifikationer


Du är läkare med specialistkompetens inom urologi och kompetens för robotkirurgi är meriterande. För oss är det viktigt att du långsiktigt vill bidra till den fortsatta utvecklingen för klinikens olika uppdrag. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga

Vi erbjuder


Två tillsvidaretjänster på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Jourverksamhet ingår i tjänsten.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Elisabeth Nelson, 018-611 46 39
Facklig representant UAL Sam Ladjevardi 018-611 17 62

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven.

De handlingar vi behöver förutom CV och personligt brev är specialistbevis.
Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.

För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap.  8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen.

Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.