Tillbaka

Sjuksköterska PCI-enheten

Referensnummer AS01/2021
Sista ansökan 2021-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt-lungsjukdomar och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


PCI-enheten tillhör verksamhetsområde HLFYS, hjärt-lungsjukdomar och klinisk fysiologi, och hanterar akuta, subakuta och elektiva patientflöden. Till oss kommer patienter för behandling av akut hjärtinfarkt samt utredning och behandling av strukturell hjärtsjukdom, klaffsjukdomar eller förhöjt tryck i lungkretsloppet.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska på PCI-enheten arbetar du kliniskt dagtid samt ingår i beredskapslinjen för akut jourverksamhet. 

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad röntgensjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska.
Du har erfarenhet av att arbeta med hjärtsjukvård och arbete på angio/PCI-lab (alternativt annan vana av att assistera sterilt). Som person är du positiv och ser möjligheter. Du trivs med att arbeta med patienten i fokus och i team med andra professioner.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning med omfattning på 100%, möjlighet finns till kombinerad tjänst som sjuksköterska på 50G och 50F. Provanställning under 6 månader kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef PCI: Annika Gunnarsson
Annika.gunnarsson@akademiska.se
018-6114730 / 018/6111391

Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.