Tillbaka

ST-läkare till sektionen för kärlkirurgi

Referensnummer AS1038/2020
Sista ansökan 2021-01-22
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Sektionen för kärlkirurgi, verksamhetsområde kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


Den kärlkirurgiska sektionen på Akademiska Sjukhuset är organiserad inom verksamhetsområde kirurgi och har ett såväl regionalt som nationellt- och internationellt ansvar för högspecialiserad kärlkirurgi. Kärlkirurgen på Akademiska sjukhuset är en dynamisk och forskningsintensiv enhet med nära samarbete med Uppsala universitet. Vi söker nu en ST-läkare i kärlkirurgi.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad läkare med erfarenhet av kärlkirurgi och bedriver aktiv forskning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde 2021-04-01. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Sektionschef Anders Wanhainen, 073-399 39 06
Facklig företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Obs! Vi vill att du bifogar samtliga handlingar som styrker kompetenskraven

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.