Tillbaka

Tre specialisttjänster inom intensivvårdssektionen, AnOpIVA

Referensnummer AS1037/2020
Sista ansökan 2021-01-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Intensivvårdssektionen inom verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård (AnOpIVA)

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


Anestesi, operation och intensivvård (AnOpIVA) är ett stort verksamhetsområde med en välfungerande och mycket varierad verksamhet. Här bedrivs avancerad intensivvård för vuxna och barn, luftburen intensivvård samt anestesi och operationsverksamhet som finns över hela sjukhusområdet. Inom verksamhetsområdet arbetar ca 850 medarbetare fördelade på fem sektioner och 10 avdelningar. Forskning är en viktig del av verksamheten, här bedrivs båda klinisk och experimentell forskning inom respiration, sepsis och njursvikt. 

Dina kvalifikationer 


Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistkompetens inom anestesi och intensivvård. Du ska ha god kommunikationsförmåga och är lätt att samarbeta med. Du förväntas ha ett stort intresse att driva medicinsk utveckling framåt inom verksamhetsområdet. 

Vi erbjuder


Tre tjänster. Tillsvidare, heltid. Jour- och beredskapstjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Vill du veta mer? 


Sektionschef Intensivvård Rafael Kawati, tel. 018- 611 48 73  

Facklig kontaktperson 
UAL: Micael Taavo, Behdad Bazargani, nås via växel 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven.
De handlingar vi behöver förutom CV och personligt brev är specialistbevis.
Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan. För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av specialistläkartjänster på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap.  8§) och dokumenten är nödvändiga för sakkunnigprövningen. Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.