Tillbaka

Sjuksköterska till ortopedens avdelning för högspecialiserad ortopedi

Referensnummer AS547/2020
Sista ansökan 2021-02-28
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är vi rätt för dig?


Är du redo för en avdelning med spännande utmaningar? Vill du ha ständig kompetensutveckling och utbildning på arbetstid? Är god sammanhållning och högt i tak viktigt för dig? Vill du ha roligt på jobbet? Då är ortopedavdelningen 70B rätt för dig. Att vara sjuksköterska på avdelning 70B är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. För oss är det viktigt med delaktiga medarbetare som värdesätter sin profession och den professionella vård vi på 70B eftersträvar. Vi söker en ny medarbetare till vår arbetsgrupp!

Vår verksamhet


Avdelning 70B är en del av verksamhetsområdet ortopedi och handkirurgi. Avdelningen är specialiserad på komplex planerad och akut rygg- och proteskirurgi. Vi bedriver också högspecialiserad slutenvård för fot och axel/knä patienter som kommer till oss från hela Sverige. De flesta patienter kommer till oss via operationsförberedande enheten 70F2 men många även direkt från hemortssjukhusen. Hos oss får patienterna professionell pre- och postoperativ vård. Vi har även en mindre del trauma direkt från akuten. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sjukgymnaster i team. Du jobbar nära landets skickligaste ortopedkirurger. Avdelningen har 24 vårdplatser vardagar och 18 vårdplatser helger. Patienterna är i varierande åldrar och vårdtiden sträcker sig från 2 till 7 dagar. Vi arbetar kontinuerligt med att öka kvalitén för våra patienter och medarbetare.

Introduktion och fortsatt utveckling:
• En individanpassad inskolning
• KUÅ, Kliniskt utvecklingsår, som nyexaminerad sjuksköterska
• Fortlöpande uppföljning och yrkeshandledning
• Hospitering på andra enheter
• Specialistsjuksköterskeutbildning inom kirurgisk vård 60hp

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska. Som person är du lugn och strukturerad med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. För att lyckas i tjänsten ska du kunna kombinera självständigt arbete med förmågan att samarbeta.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning som kan komma att föregås av högst 6 månaders provanställning. Vi söker medarbetare både för dag/kväll eller natt tjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Biträdande avdelningschef Björn Pagnell 018-611 44 38
Facklig representant Vårdförbundet 018-611 00 00 (vxl)

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.