Tillbaka

Biträdande avdelningschef till barnoperation

Referensnummer AS1014/2020
Sista ansökan 2021-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Till Barnanestesi- och barnoperationsavdelningen kommer barn och ungdomar som behöver sövas och opereras. För oss är det viktigt att både barn och medföljande anhörig ska känna sig väl omhändertagna och trygga. Vi opererar och behandlar barn mellan 0-16 år. Verksamheten är varierad, bred och omväxlande. Våra specialiteter är urologi, övre gastrokirurgi, ortopedi, handkirurgi samt neonatalkirurgi. Vi tar även emot barn från onkologin, vilket omfattar kirurgi och behandlingar från diagnos till färdigbehandlad patient.

Ditt uppdrag


Du kommer att arbeta 50% i din roll som biträdande avdelningschef, resterande 50 % kommer du att arbeta kliniskt på avdelningen. Du har eget personalansvar där det ingår att hålla årliga medarbetar- och lönesamtal. I ditt ansvar ingår att planera, organisera och leda det dagliga avdelningsarbetet genom olika ansvarsområden, projekt och möten. Du följer upp och utvecklar rutiner, kvalitetsarbete och patientsäkerhet. Du har stort engagemang för en god och hållbar arbetsmiljö som du visar genom att vara närvarande och lyhörd.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad operations- eller anestesisjuksköterska med några års yrkeserfarenhet med intresse för ledarskap och omvårdnad. Arbetet kräver att du har ett gott bemötande, inspirerar till delaktighet, är drivande och empatisk samt kan arbeta i ett växlande arbetstempo. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig ett tidsbegränsat förordnande som biträdande avdelningschef på tre år, med en tillsvidare anställning inom din profession. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Tracey Koo Clavensjö 018-61171582
Sektionschef Pia Stöllman 018-611 40 24
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.