Tillbaka

Sjuksköterska till geriatriska ortoped- och strokeavdelningen

Referensnummer AS335/2020
Sista ansökan 2021-01-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vill du vara med och utveckla framtidens geriatrik? Ställ dig i framkant, välkommen till oss! Tack vare framsteg inom medicin, vård och levnadsvanor blir vi allt äldre vilket medför nya krav på sjukvården. Inom geriatriken kommer vi få en större patientgrupp och nya utmaningar. Vi behöver fortsätta utveckla vår verksamhet för att kunna möta behovet och samtidigt vara en attraktiv arbetsplats.

Ditt uppdrag


Att vara sjuksköterska på 30B, Geriatriska ortoped- och Strokeavdelningen, är ett spännande arbete där du möter patienter över 65 år med många och ofta komplexa diagnoser. Här blir du en del av ett skickligt team som arbetar med vård och rehabilitering för patienter som antingen återhämtar sig efter ortopediska operationer eller efter en stroke. Ofta kommer våra patienter på remiss från övriga sjukhuset men vi har dessutom ett akut höftspår, vilket innebär att vi kan vårda patienter direkt från akuten och till att dom går hem.

Våra patienters rehabilitering kräver ofta tid vilket gör att du som sjuksköterska får tid till att se patienten ur ett helhetsperspektiv. Det tillsammans med våra patienters varierande medicinska diagnoser, bidrar till att du, här, kan bygga en perfekt grund att stå på i din profession.

Tillsammans med dina teamkollegor; undersköterska, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, dietist samt vid behov även logoped ansvarar du för att sätta upp individuella mål för varje enskild patients rehabilitering.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad sjuksköterska som ser människors resurser och lägger tonvikt på patienternas hälsoförståelse, delaktighet och medansvar. Du gillar att arbeta hands on i akuta och icke akuta skeende samtidigt som du ansvarar för omvårdnaden, identifierar omvårdnadsbehov, upprättar omvårdnadsplaner och arbetsleder omvårdnad. Du utvecklas av att arbeta i- och vara en viktig del i vårt multiprofessionella team. Du väljer att arbeta på stimulerande och glädjefyllda arbetsplatser med målsättning att ge den bästa vården för sina patienter. Bygg dig en stadig grund, välkommen till oss!

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig en fast anställning förlagd på dag, kväll och helg med möjlighet till nattarbete.

Individuell anpassad introduktion som är förlagd under fyra veckor med eventuell förlängning. Vi har ett tydligt introduktionsprogram med introduktionshäfte och du har tid avsatt för utbildningar i systemet Ping Pong - som tex brand, hot och våld, säkerhet m.m. Täta uppföljningar planeras in för dig som ny i ett intervall av 3 veckor, 6 veckor, 3 månader och 6 månader samt vid behov. Som nyexaminerad sjuksköterska går du det första året på sjukhusets kliniska utvecklingsår, KUÅ, som är 20% av din arbetstid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Victor Bjervner tel: 018-6117043/ 018-6117045
Facklig kontaktperson, Vårdförbundet, nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.