Tillbaka

Sjuksköterska till dag och kortvårdskirurgen vid Samariterhemmet

Referensnummer AS903/2020
Sista ansökan 2020-12-09
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi är belägna endast några minuters gångväg från Centralstationen i Uppsala. Här tar vi emot patienter som opereras på vår operationsavdelning och vårdtiderna varierar från cirka ett par timmar till två dygn. Du träffar patienter med varierande kirurgisk diagnos. Verksamheten består av fyra operationssalar, en postoperativ avdelning och vårdavdelning med sex vårdplatser som har öppet tisdag till fredag. Vi är en positiv grupp som arbetar tätt tillsammans för att ständigt vidareutveckla vården och ge ett professionellt bemötande till våra patienter.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med varierad planerad kirurgi och där det finns stor möjlighet till att utvecklas som sjuksköterska. Hos oss får du personlig inskolning anpassad efter dina tidigare erfarenheter. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här arbetar du måndag till fredag med dag och kvällstjänstgöring, ev viss nattjänstgöring.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska som trivs i teamarbete, är flexibel och ser höga patientflöden som en spännande och rolig utmaning. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning inom verksamhetsområde AnOpIVA med grundplacering på Samariterhemmet. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänstgöringsgrad 100% och tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Maria Lindberg, 018-611 15 85
Biträdande avdelningschef Micaela Andemo, 018-6116361
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018 611 00 00 

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.