Tillbaka

Undersköterska till kirurgavdelning 70C

Referensnummer AS896/2020
Sista ansökan 2020-12-06
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På avdelning 70C bedrivs vård för patienter inom lever- och pankreaskirurgi, esofagus och ventrikelkirurgi samt för patienter som transplanteras och får en njure eller bukspottkörtel. Vården är både planerad och akut.

Ditt uppdrag


Är du en undersköterska som söker en spännande och utmanande arbetsplats? Vi söker dig som gillar ett varierat och ibland högt tempo. På vår avdelning får man som undersköterska förutom den basala omvårdnaden utföra en hel del specifika arbetsuppgifter som skötsel av dränage, sätta urinkateter, såromläggningar samt venprovstagning.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av sjukvård inom slutenvård allra helst inom kirurgi. Du behärskar och har god kunskap i NEWS-kontroller. Våra patienter har ofta olika dränage så det är en fördel om du har kännedom och viss erfarenhet av det. Alla våra undersköterskor får delegering i katetersättning av urinblåsan. Du behöver vara noggrann, stresstålig och inte vara rädd för att ta i när det behövs.

Vi erbjuder


Vi erbjuder vikariat med goda chanser till tillsvidareanställning. Vi kommer att ge dig en ordentlig inskolning anpassad efter ditt behov.  

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Nicolina Wennergren, 018-611 46 68
Förtroendevald kommunal Sumaia Eizuldeen, 018-611 46 65

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi hanterar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.