Tillbaka

Undersköterska till akutsjukvårdens intermediärvårdsavdelning

Referensnummer AS895/2020
Sista ansökan 2020-11-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På AIMA bedrivs klinikneutral intermediärvård. Vi tar hand om patienter från samtliga kliniker utom barn, som har behov av avancerad behandling och/eller en grad av övervakning som inte kan tillgodoses på vårdavdelning. Vårtiden på AIMA är i genomsnitt 1 dygn. Avdelningen har 7 vårdplatser och som undersköterska har du tillsammans med sjuksköterska ansvar för 2–3 patienter.

Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion samt ett mentorskap som innebär att du under ett år har en handledare som ger dig vägledning och feedback. Vår utbildningssjuksköterska ansvarar för våra studiedagar och finns tillgänglig för regelbunden utbildning i din vardag.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du tillsammans med sjuksköterskor och läkare ständigt har patienten i fokus.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad undersköterska med yrkeserfarenhet av att arbeta på sjukhus. Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande.

Din kompetens


Du är flexibel, sätter alltid patienten i fokus och har lätt att samarbeta med olika yrkeskategorier. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en tillsvidareanställning där rotationstjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef: Jennie Bondegård, 018–611 36 93
Gruppchef: Gustav Larsson, 018–611 93 07
Gruppchef: Michaela Klitzke, 018-611 93 64
Facklig kontaktperson Kommunal når du via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.