Tillbaka

Undersköterska till strokeavdelning 85B

Referensnummer AS889/2020
Sista ansökan 2020-11-26
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är vi rätt för dig?


Som undersköterska på strokeavdelning 85B kommer du att arbeta med akutsjukvård för vuxna strokepatienter. Syftet är att ge god vård och omvårdnad under hela vårdtiden och att rehabiliteringen ska komma igång snabbt. De nationella riktlinjerna för strokesjukvård ligger till grund för avdelningens arbete. På avdelningen sker kontinuerlig fortbildning för att medarbetarna ska kunna utvecklas och ge god vård utifrån patienternas behov. Målet är att alla medarbetare ska ha genomgått strokekompetensutbildning. Att vara undersköterska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team med sjuksköterska, läkare och paramedicinsk personal som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Är du rätt för oss?


Du sätter alltid patienten i fokus och är noggrann, ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du har genomgått utbildning till undersköterska och du tycker om att arbeta med människor. Du klarar av att arbeta under stress och kan vara flexibel. Du är också en engagerad och positiv kollega som samarbetar och bidrar till en god arbetsmiljö. Om dessa egenskaper överensstämmer med dig och du dessutom har lite nyfikenhet och målmedvetenhet kan du vara rätt person för oss.

Villkor


Vi kan erbjuda dig ett vikariat på heltid eller deltid, med start enligt överenskommelse. Vikariatet är 6 månader. Rotationsschema inkluderat nattpass, alternativt dag/kväll/helg. 

För mer information


Avdelningschef Semira Duzo 018-611 70 65

Facklig kontaktperson för kommunal nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.