Tillbaka

Undersköterska till NIVA

Referensnummer AS811/2020
Sista ansökan 2020-11-26
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi söker dig som vill arbeta på en högspecialiserad och högteknologisk intensivvårdsavdelning på ett av Sveriges största sjukhus. På NIVA vårdas barn och vuxna med bland annat traumaskador, cerebrala blödningar och övriga skador som påverkar nervsystemet.

Ditt uppdrag


Du kommer att ha en viktig roll i samarbetet där olika professioner arbetar tillsammans för patientens bästa. Vi har 12 intensivvårdsplatser där vi arbetar i team kring patienten. Niva är en välfungerade organisation där all personal har studiedagar två gånger på höst och vår. Din inskolning är individuell beroende på vad du har för tidigare erfarenheter. Vi tar tillvara på personalens engagemang och kunskap i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad undersköterska, där erfarenhet inom intensivsjukvård kan vara meriterande. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du är inte bara en skicklig undersköterska, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Ett vikariat på heltid. Rotationstjänstgöring. Vi tillämpar schemamodell och lägger våra scheman individuellt.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef: Monica Edberg telefon: 018 6114962
Biträdande Avdelningschef: Ann-Sofie Spinord telefon: 018-6114979
Biträdande avdelningschef : Anna Gradin telefon 018-6118787
Biträdande avdelningschef : Fama Jobe telefon 018-6172160
Fackliga representanter nås via växeln 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.