Tillbaka

Administratör till sektionen för barns vård och hälsa

Referensnummer AS888/2020
Sista ansökan 2020-12-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Akademiska Barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Här finns möjlighet till ett omväxlande och spännande arbete i fin miljö i en sektion med trevliga kollegor

Vår verksamhet


Barns vård och hälsa är en sektion inom Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala. Sektionen innefattar barnspecialistmottagningarna i länet, barnskyddsteamet, barnhälsovårdens länsavdelning samt special BVC. Det finns flera tvärprofessionella team där barnsjuksköterskor, undersköterskor, läkare, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeut ingår.

Barnspecialistmottagningarna i länet finns lokaliserade i Uppsala, Knivsta, Tierp, Östhammar och Enköping.

Ditt uppdrag


Du ingår som medarbetare i en grupp administratörer där ditt uppdrag är att i samarbete med de övriga administratörerna hantera sektionens frågor. I dina arbetsuppgifter ingår 50% administratör för barnhälsovården och 50% administratör för hela sektionen.

Dina huvudsakliga uppgifter:
  • Dokumenthantering
  • Fakturahantering
  • Ansvarig för IT- videokonferensutrustning - datorer – utbildning
  • Behörighetshantering
  • Felanmälan

Du är en viktig person vid introduktion av nyanställda och är ombud för miljö och säkerhet. Administratörerna är kittet i vårdens verksamhet som får hela mottagningen att rulla effektivt. Kontoret är belägen i ljusa och fina lokaler centralt i Uppsala.

Dina kvalifikationer


Du är sektionens ansikte utåt och har ett genuint intresse för service. Har bra förmåga att kommunicera och samarbeta och vara lite av en problemlösare då arbetet innebär kontakt med olika personer, professioner och vårdgrannar. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med fakturering, attestering, diarieföring samt molntjänster som Office365 eller motsvarande och är van att arbeta med digitala verktyg. Du har erfarenhet av IT-support.

Du tycker att det är roligt att stödja och hjälpa övriga medarbetare. Erfarenhet av att utbilda är meriterande. Du som administratör har ett helhetsgrepp och tycker om att vara kittet i verksamheten och lösa problemen innan de ens uppstår.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Sektionschef Monica Mäki Karlstrand 018-611 28 61
Vision Anki Hertzberg Nyman 018-611 87 56

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning av tjänsten kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.