Tillbaka

Undersköterska till AVA/30C

Referensnummer AS887/2020
Sista ansökan 2020-11-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På akutvårdsavdelning (AVA) 30 C kommer patienter efter ett initialt omhändertagande på akutmottagningen alternativt efter vård på intensiv- alternativt intermediärvårdsavdelning. Arbetsgruppen är positiv, kompetent och driven. Vi arbetar med personcentrerad vård där patienten är en del i teamet. Patienterna har komplexa sjukdomstillstånd, ofta med flera olika sjukdomar samtidigt.

Våra patienter behandlas under övervakas i ungefär i fem dygn. Vi behandlar bland annat patienter med bröstsmärta, hjärtarytmier, hjärtsvikt, infektioner, diabetes, intoxikation, lungembolier och ventromboser. Det är ett omväxlande arbete där du hela tiden möter nya patienter med olika typer av åkommor. Arbetstempot är växlande.

Avdelningen är under ständig utvecklig och samtliga medarbetare är delaktiga i förändringar och förbättringsarbeten!

Ditt uppdrag


Du kommer att ansvara för den basala omvårdnaden och arbeta i team med sjuksköterska, läkare samt arbetsterapeut, fysioterapeut och dietist.

Dina kvalifikationer


Du är undersköterska med lång erfarenhet av att arbeta med omvårdnad samt gärna har erfarenhet av akutsjukvård.

Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och tycker att höga patientflöden är en spännande och rolig utmaning.

Du är noggrann, empatisk och tycker om den nära patientvården. Du sätter patienten i fokus, är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är positiv och vill skratta på din arbetsplats.

Passar detta in på dig så vill vi ha just dig med i vårt glada och kompetenta team!

Vi erbjuder


Vi erbjuder möjlighet till en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att bli aktuellt. Tillträde enligt överenskommelse. Rotationstjänstgöring (dag/kväll/natt/helg).

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Maria Sjöström 018- 617 10 87

Facklig kontakt nås via växeln 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.