Tillbaka

PTP-psykolog till barnspecialistmottagningarna i länet

Referensnummer AS883/2020
Sista ansökan 2020-12-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Barnspecialistmottagningarna ingår i sektionen för Barns Vård och Hälsa inom Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala.

Sektionen innefattar förutom Barnspecialistmottagningarna i länet också Barnskyddsteamet, Centrala Barnhälsovården samt Special BVC. Det finns flera tvärprofessionella team där psykologer, läkare, fysioterapeuter, barnsjuksköterskor, undersköterskor och arbetsterapeut ingår.

Barnspecialistmottagningarna i länet finns lokaliserade i Uppsala, Knivsta, Tierp, Östhammar och Enköping.

Uppdraget


Du ingår som medarbetare i en grupp mödra-barnhälsovårdspsykologer med uppdrag att på MHV- och BHV-nivå arbeta hälsofrämjande, förebyggande och med behandlande insatser. Verksamheten riktar sig till blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna. I uppdraget ingår exempelvis rådgivning, psykologisk behandling på vårdnivå 1, riktat föräldrastöd, utvecklingsbedömningar och åtgärdsplanering, konsultationsuppdrag, samverkan med vårdgrannar och myndigheter samt metodutveckling. Vi bemannar hela länet.

Dina kvalifikationer


Du har godkänd psykologexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsområdet eller motsvarande. Du bör ha bra förmåga att kommunicera och samarbeta då arbetet innebär kontakt med olika personer och professioner. Det är också viktigt att du kan etablera goda relationer med våra patienter och deras anhöriga. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


En visstidsanställning under perioden 1/1-2021 tom 31/12-2021. Start enligt överenskommelse. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

För mer information


är du välkommen att kontakta:

Sektionschef Monica Mäki Karlstrand 018-611 28 61
Samordnande psykolog Karin Fängström 018-611 87 32
SACO/Psykologförbundet Marianne Smette Ezra 018-611 89 50

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.