Tillbaka

Bemanningsassistent till Gynekologavdelning 96C1

Referensnummer AS880/2020
Sista ansökan 2020-12-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Gynekologavdelning 96C är en vårdavdelning specialiserad på gynekologiska sjukdomar och kirurgi. Vi vårdar patienter i alla åldrar som genomgår utredningar och operationer inom gynekologi och reproduktiv hälsa. Patienter kommer från hela regionen eftersom vi bedriver högspecialiserad tumörkirurgi. Vi har både elektivt och akut intag av patienter, högt patientflöde med varierade vårdtid och vårdintensitet. På avdelningarna arbetar sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor och köksbiträden och gruppchef. Arbetet bedrivs dygnet runt med varierande verksamhet och arbetsbelastning. nattetid samt under storhelger ansvarar avdelningen även för bemanning av gynekologiska akutmottagningen.

Ditt uppdrag


I arbetsuppgifterna som bemanningsassistent ingår:
- ansvar för schemaplanering och schemaläggning
- daglig planering av bemanning
- ansvar för registreringar i personaladministrativt system
- att vara delaktig i utvecklingsarbetet vad gäller arbets- och schemautveckling på avdelningen

Dina kvalifikationer


Utbildning: Du har som minst gymnasieutbildning, relevant yrkesutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ovan, gärna inom vården. Det är likaså meriterande om du har grundläggande kunskap inom avtal, arbetsrätt och personalekonomi och/eller har erfarenhet av administrativt arbete, t.ex. inom lön eller liknande. Har du arbetat i bemannings-, schemaläggnings- och/eller personalsystem tex Heroma är det meriterande

Du skall vara serviceinriktad med en positiv framtoning, vara organiserad, stresstålig och lösningsfokuserad. Du ska kunna hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt och inte vara rädd för att fatta beslut. Du ska också ha en känsla och förståelse för ekonomi. Eftersom arbetet är mycket självständigt måste du vara trygg i dina beslut utifrån regler i arbetstidslagen. Intresse för IT system och förmåga att snabbt lära dig olika system är en förutsättning för att klara arbetet. Arbetet innehåller mycket kontakt med chefer och medarbetare så du måste tycka om att ge service och hjälpa andra.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100%. Tjänstgöring dagtid, framförallt vardagar men även helger kan bli aktuellt. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Johanna Gudmundsson 018-6171161
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansöningstiden och annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.