Tillbaka

Två medicintekniska ingenjörer

Referensnummer AS871/2020
Sista ansökan 2020-11-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde medicinsk teknik

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och gör skillnad varje dag.Vi behöver förstärka vårt team med två medicintekniker. Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vår verksamhet


Vi erbjuder en bred och varierande roll med mycket nära samarbete med vårdpersonalen och utrymme för eget ansvar för att påverka din vardag. Du kommer att arbeta inom Region Uppsala där resande med tjänstebil förekommer i tjänsten. Du tillhör Sektionen för Medicinsk teknik och kommer att placeras i teknikgruppen sterilteknik.

Vi söker dig:


Du har yrkeserfarenhet inom området och/eller adekvat teknisk utbildning. Teknisk utbildning på högskolenivå inom området medicinsk teknik eller med annan inriktning som av arbetsgivaren bedöms relevant är meriterande. Du är strukturerad, noggrann, flexibel, initiativtagande och har lätt för att arbeta i grupp. Du tycker om att lära dig nya saker och dela med dig av dina erfarenheter. 

Arbetsuppgifter:


  • Underhåll - förebyggande och avhjälpande underhåll
  • Utbildning - instruera personal på avdelningar hur utrustningen används
  • Upphandling - vara med vid upphandling av desinfektions- och steriliseringsutrustning
  • Kvalitetsarbete

Inom området kommer du att arbeta med spol- och diskdesinfektorer och autoklaver som finns i hela Region Uppsala. Det är mycket meriterande om du har yrkeserfarenhet inom medicinsk teknik, mätteknik, temperatur, tryck, felsökning inom elektronik.

Villkor


Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. B-körkort är ett krav.

För mer information


Gruppchef Medicinsk teknik (MT) Gunnar Högman 018-6119803

Fackliga kontaktpersoner
Sveriges ingenjörer, Leif Sandberg 018-611 60 65
Vision, Tomas Mäkinen 018-611 22 67

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan som du skickar via länken nedan. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.