Tillbaka

Sjuksköterska till endokrin- och diabetesmottagningen

Referensnummer AS867/2020
Sista ansökan 2020-11-25
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi på endokrin- och diabetessektionen bedriver verksamhet inom endokrinologi, diabetes, övervikt, osteoporos och medfödda metabola sjukdomar. Vår verksamhet är spännande och omfattar ett brett spektrum av olika öppna vårdformer, från utredningsverksamhet och mottagningsbesök till avancerad dagsjukvård och konsultuppdrag. Vi är en forskningsintensiv verksamhet, som bedriver både kvalificerad och högspecialiserad vård. Vi värderar arbetsglädje, omtanke och engagemang högt och vi har roligt på jobbet. Pga förestående föräldraledighet söker vi nu en vikarie till vår endokrinverksamhet.

Ditt uppdrag


Vi söker en sjuksköterska med särskilt intresse för endokrinologi. Egna mottagningsbesök varvas med endokrina utredningar och telefonrådgivning. Att vara sjuksköterska på endokrin- och diabetesmottagningen innebär ett varierande arbete med utmanande arbetsuppgifter, att lösa både självständigt och som del i ett större sammanhang.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av endokrinologi är meriterande, liksom mottagningserfarenhet.

Din kompetens


Du sätter alltid patienten i fokus, du är ansvarstagande och du trivs med att arbeta både självständigt och att samarbeta i team. Du trivs med att arbeta i ett varierande tempo, du är målinriktad, lösningsorienterad och utvecklingsintresserad. Du uppskattar att en del av arbetet är av administrativ karaktär. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder


Vikariat omfattande 80%, förlagd till dagtid måndag-fredag fr o m 1/3 2021, t o m 31/3 2022. Möjlighet till förlängning kan eventuellt finnas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Ulrika Lindelöf, 018-611 17 68
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.