Tillbaka

Operationssjuksköterska, kirurgiska anestesi och operationsavdelningen

Referensnummer AS865/2020
Sista ansökan 2020-12-01
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi- operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vi söker dig, operationssjuksköterska, som vill arbeta hos oss på Kirurgiska anestesi och operationsavdelningen ingång 100/101

Vår verksamhet


Vår avdelning är en nybyggd operationsavdelning där vi bedriver kirurgi av olika slag. Vi jobbar bland annat med akut- trauma-kirurgi, områden som colorektal, esophagus-ventrikel, transplantation, kärl, lever, robotassisterad kirurgi och andra spännande och högspecialiserade bitar av anestesi och operationssjukvård.

Vi vill att du ska ha möjlighet att utvecklas och bygga kompetens hos oss. Vi arbetar med hela vårt uppdrag för universitetssjukvård så här bedrivs vård, utbildning och forskning.
För att du ska få en bra start när du kommer till oss, så anpassar vi din inskolning efter dina önskemål.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är utbildad operatiossjuksköterska. Erfarenhet från operationsverksamhet är meriterande. Vi värdesätter en person som kan anpassa sig till nya situationer och snabbt kan ställa om efter nya förutsättningar. Samarbete och god kommunikation är stora viktiga bitar som du hanterar väl. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du har säkert en hel del funderingar om ett eventuellt nytt jobb hos oss så bara kom och hälsa på så visar vi vår nya fina avdelning och pratar om vad som är viktigt för dig! Om du inte redan bor i Uppsala så erbjuder vi möjlighet till bostad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Jeannette Dahl, Avdelningschef 018-617 30 40 anne.jeanette.dahl@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.