Tillbaka

Operationskoordinator till Planeringsenheten ortopedi och handkirurgi

Referensnummer AS864/2020
Sista ansökan 2020-11-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi vid Akademiska sjukhuset bedriver framförallt högspecialiserad vård. Verksamhetsområdet består av två slutenvårdsavdelningar, två mottagningsenheter samt en operationsplaneringsenhet. Utbildning och forskning bedrivs inom verksamhetsområdet tillsammans med Uppsala Universitet.

Du kommer att arbeta på ortopedens operationsplaneringsenhet tillsammans med ortopedens övriga operationskoordinatorer. Du kommer bli ansvarig för operationsplaneringen för traumasektionen. Exempel på operationer som utförs inom sektionen är kirurgiska ingrepp vid radiusfrakturer och fotledsfrakturer. Planeringen för de operationer som utförs är mestadels semi-akuta eller elektiva.

Ditt uppdrag


Som operationskoordinator för traumasektionen ansvarar du för planeringen av elektiva patienter, dagkirurgiska- liksom slutenvårdsoperationer. Arbetet kräver ett nära samarbete med ansvariga chefer, läkare, vårdavdelningar, mottagning, operation och övrig personal.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet av högspecialiserad vård. Erfarenhet av operationsplanering är meriterade liksom erfarenhet av högspecialiserad ortopedi. God datavana och kunskap om journalsystemen Cosmic och Orbit liksom vana att prata i telefon är en förutsättning för arbetet.

Din kompetens


Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet varvid vi söker en medarbetare som är motiverad och ansvarstagande, kan arbeta självständigt men även har lätt för att samarbeta med andra. Att ha patienten i fokus är självklart för dig. Ytterligare viktiga förmågor hos dig är organisatorisk förmåga med känsla för att se helhet och lösningar samt att du har vilja av att vara en del i en vidare utveckling.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en visstidsanställning under 1 år då en av våra medarbetare går på föräldraledighet. Förlängning av vikariatet kan komma att bli aktuellt. Arbetstiden är förlagd till bekväm arbetstid, måndag till fredag. Tjänsten avser tjänstgöringsgrad på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef George Foo 018–611 50 51 
Kontakt med facklig representant fås genom växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se. Då vi rekryterar och intervjuar fortlöpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.