Tillbaka

Sjuksköterska till avdelning 70D2 och 70E

Referensnummer AS696/2020
Sista ansökan 2020-12-31
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vår verksamhet består av fyra kirurgiska vårdavdelningar och en kirurgisk utvecklingsavdelning. Hos oss utreds, behandlas och opereras patienter inom områdena bröst- och endokrinkirurgi, Esofagus-ventrikelkirurgi, kirurgisk akutvård och trauma, kolorektalkirurgi, kärlkirurgi-lever-pankreaskirurgi och transplantationskirurgi. Vi arbetar i team med patienten i fokus och här får du ett spännande arbete där du möter patienter i olika åldrar och situationer.

Att arbeta på kirurgen passar både dig med lång eller kort erfarenhet då vi erbjuder såväl välstrukturerad inskolning för dig som ny och möjlighet till utveckling och vidareutbildning på arbetstid för dig som är erfaren. På våra avdelningar har vi ett nära samarbete med varandra och för dig som vill ha variation finns det möjlighet att rotera mellan de olika avdelningarna. Vi jobbar med att ständigt utveckla den kirurgiska vården för att förbättra patientsäkerheten och personalens arbetsmiljö.

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska på kirurgen kommer du att arbeta med den kirurgiska patientens specifika omvårdnad, såsom t.ex. smärtbehandling, nutrition, pre- och postoperativ vård. Här har du stora möjligheter att öva upp dina medicintekniska färdigheter.

Att vara sjuksköterska på Akademiska sjukhuset är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du:
- Klinisk utvecklingsår för dig som är nytuexaminerad (KUÅ)
- handelning, mentorsskap och reflektionstid med erfarana sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och läkare 
- Schemalagda utbildningsturer varje schemaperiod samt kortare utbildningar på arbetstid
- Möjlighet att arbeta med forskning och utveckling av den kirurgiska vården
- Möjlighet till utbildning på arbetstid till specialistsjuksköterska inom kirurgisk vård samt avancerad specialistsjuksköterska.

Hos oss på Kirurgi har vi nyligen startat KUL - Kirurgisk utveckling och lärande!
Vi erbjuder sjuksköterskor som slutfört KUÅ en fortsättning inom kirurgisk omvårdnad. Under ditt andra år som sjuksköterska kommer du att delta i teoretisk utbildning samt hospitering inom utvalda områden. Fortbildningen kommer ha fokus på den kirurgiska patienten och målet är att du ska fortsätta utvecklas som sjuksköterska och bygga på din kunskap om vården av den kirurgiska patienten.

Dina kvalifikationer


Du är utbildad sjuksköterska. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som har mer erfarenhet. Vi söker även dig som är utbildad specialistsjuksköterska i kirurgisk vård. Viktigt för oss är att du är en ansvarstagande och positiv kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig tillsvidareanställning, vikariat eller timanställning med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Sara Kiuru avdelningschef 70E 018-611 45 27
Frida Borg Novak Biträdande avdelningschef 70C 018-611 70 77
Facklig företrädare Jenny Johansson mail: jenny.m.johansson@akademiska.se (Vårdförbundet)

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Tveka inte att skicka in din ansökan via länken nedan, vi rekryterar fortlöpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.