Tillbaka

Undersköterska akutmottagningen

Referensnummer AS792/2020
Sista ansökan 2020-11-05
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


På akutmottagningen möter vi människor i livsavgörande ögonblick. I vårt dagliga arbete ligger fokus på att bedöma och vårda patienter som söker akut hjälp. De vanligaste patientgrupperna på akutmottagningen söker för medicinska-, kirurgiska- eller ortopediska problem. Här kommer du att arbeta i vårdteam tillsammans med läkare och sjuksköterskor. Vårdteamen bedömer och behandlar patienter i alla åldrar med ett brett spektrum av sjukdomar och tillstånd.
Arbetet på en akutmottagning är oförutsägbart, lugna perioder kan plötsligt vända och arbetet blir intensivt.

Är du intresserad av en karriär inom ett brett område, där du personligen kommer att utvecklas i din roll som undersköterska, då ska du arbeta på akutmottagningen.

Ditt uppdrag


Som undersköterska kommer du att ansvara för omvårdnaden och tillsammans med sjuksköterskan och läkaren bedöma patienter. Du kommer att utföra vårdtekniska moment som katetersättning, provtagningar och assistera läkaren vid mindre ingrepp och undersökningar. Du kommer att ges möjlighet att bredda och växa i din kompetens som undersköterska. Du kommer att få ta del av en fyra veckor lång introduktion där teori varvas med patientnära arbete. Under inskolningen kommer du även att ha introduktionspass med en av våra utbildningsundersköterskor. Våra utbildningssköterskor, utbildningsundersköterskor och instruktörer ser till att du får kontinuerlig fortbildning och utbildning som exempelvis ATSS (Akut Trauma Sjukvård för Sjuksköterskor), AMLS (Advanced Medical Life Support) samt HLR för både barn och vuxna.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har arbetat minst fyra år som undersköterska, meriterande med erfarenhet av akutsjukvård.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda vikariat med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Viktor Ekström, 018-611 92 75
Gruppchef Isabell Andersson, 018- 611 97 70
Gruppchef Gabriel Strand Hollmer, 018- 611 11 13
Facklig kontaktperson Kommunal Lotta Carlsson, 018-611 92 60

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.