Tillbaka

Administrativ chef

Referensnummer AS783/2020
Sista ansökan 2020-11-03
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområde psykiatri har cirka 800 medarbetare och vi finns representerade i hela länet men med huvudparten av verksamheten i Psykiatrins hus, ingång 10 på Akademiska sjukhusområde. Dagligen strävar vi efter att vara en arbetsplats där anställda har inflytande samt känner delaktighet, arbetsglädje och yrkesstolthet.

Ditt uppdrag


Som administrativ chef är du direkt underställd verksamhetschefen. Uppdragen kommer från verksamhetschef och verksamhetsledning och omfattar följande områden
  • Utdata och logistik
  • Produktion, flöden och kvalitet
  • Fastighets- och försörjningsfrågor
  • Övergripande administration och processledning

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och har tidigare erfarenhet av chefsuppdrag. Det är en fördel om du har vårdutbildning alternativt erfarenhet från vårdsektorn och då framförallt inom området psykiatri. Vi ser även att du har erfarnhet av att utföra kvalificerade utredningar samt driva och styra projekt, både gällande stort och smått. Är du en person som har en stark egen drivkraft, jobbar självständigt, strukturerad, är nytänkande och värnar om goda samarbeten, då skulle du trivas att arbeta hos oss.


Vi erbjuder


En anställning inom verksamhetsområde psykiatri innebär ett samarbete med engagerade kollegor som brinner för patientgruppen. Vi erbjuder dig också utmanande arbetsuppgifter då verksamheten ständigt arbetar med att utveckla och förbättra vården.

Tillsvidareanställning inom din grundprofession och ett treårigt chefsuppdrag. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Verksamhetschef Gunilla Svedström 018-611 22 38
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.