Tillbaka

Psykolog till neuropsykiatriska mottagningen för vuxna

Referensnummer AS779/2020
Sista ansökan 2020-11-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Neuropsykiatriska mottagningen för vuxna tillhör sektionen för Beroende- och neuropsykiatri. Enheten är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning med uppdrag att utreda och behandla neuropsykiatriska frågeställningar ADHD, autismspektrum samt Tourettes syndrom. Mottagningen har patienten i fokus och strävar efter att ligga i framkant när det gäller utredning och behandling av neuropsykiatrisk problematik i syfte att erbjuda våra patienter en så god vård som möjligt.

Nu söker vi en legitimerad psykolog som har ett brinnande intresse för neuropsykiatri.

Ditt uppdrag


Exempel på arbetsuppgifter:

- Neuropsykiatrisk utredning
- Behandling Individuell/grupp
- Bedömningar inför psykologisk behandling och neuropsykiatriska utredningar
- Psykoedukation 

Dina kvalifikationer


Du som söker är psykolog med god erfarenhet av neuropsykiatrisk utredning/neuropsykologisk testning och behandling KBT av ADHD. 

Din kompetens


Du ska ha god samarbetsförmåga, flexibilitet och vara lyhörd. Du kan arbeta självständigt men trivs med att vara en del av ett team. Du ser det som en utmaning att arbeta för patientens bästa i ofta krävande och komplicerande situationer. I tillsättningen kommer stor vikt att läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder nu en tillsvidare anställning. Vi tillämpar flextid. Provanställning kan bli aktuellt. Inför anställning kommer utdrag från misstanke- och belastningsregister att göras. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske under ansökningsperioden.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef David Ardler 018-611 92 72
Facklig kontaktperson nås via växeln tfn 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.