Tillbaka

Är du specialistsjuksköterska inom operationssjukvård?

Referensnummer AS507/2020
Sista ansökan 2020-11-29
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi som arbetar på operationsavdelningen är undersköterskor, operationstekniker, anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor, anestesiläkare och ortopeder. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi. Huvudinriktningen är högspecialiserad vård inom handkirurgi, fraktur-, protes-, skuldra-/knä-, fot- och ryggkirurgi, men vi bedriver även basortopedi.

Kvalifikationer


Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta, kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet så kommer du att trivas hos oss.

Det här blir du en del av:


Akademiska sjukhuset är centralt beläget i Uppsala och är en av de största arbetsplatserna i Sverige. Våra anor sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden och vår långa historia har gjort oss till en erfaren och stabil aktör. Vi är ett universitetssjukhus som värnar om den personliga kontakten i en välkomnande miljö. Många anställda i olika yrken är eniga: Det här är en arbetsplats där det alltid finns något nytt att lära. Som anställd får du fri tillgång till vår friskvårdsanläggning Friskhuset. Den ligger placerad i anslutning till sjukhuset och har en vacker utsikt över Stadsträdgården. Här finns ett välutrustat gym med generösa öppettider.

Att vara specialistsjuksköterska på ortopedoperation är ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull i samarbete med kollegorna i operationsteamet. På ortopedoperations finns det på sikt möjligheter till att ha ett eget ansvarsområde inom en viss specialitet.

Se gärna vår film där du får möta en av våra medarbetare som berättar om hur det är att arbeta som operationssjuksköterska på Akademiska sjukhuset.

Kompetensutveckling


Du som ny erbjuds en individuellt anpassad introduktion med mentorskap. Därtill har vi som mål att varje medarbetare ska ha en individuell kompetensutvecklingsplan. Planen tas fram och följs upp i medarbetarsamtalen för att säkerställa att den kontinuerliga kompetensutvecklingen svarar mot kraven för rollen som operationssjuksköterska hos oss. Kompetensutveckling sker dels genom utbildning, men du får det även löpande genom det dagliga arbetet. Hos oss kan det innebära att delta i olika förbättringsarbeten, arbetsgrupper och projekt.

Villkor


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Dina arbetstider är förlagda dag, kväll och helg i verksamhetsanpassat önskeschema. Då inget nattarbete ingår är veckoarbetstiden för närvarande 38,25h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef, Margareta Eidenert, 018-611 96 86
Biträdande avdelningschef operation Irene Solberg Ruhn 018- 611 22 92

Fackliga representanter för vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.