Tillbaka

Anestesisjuksköterska till dagkirurgi på Samariterhemmet

Referensnummer AS591/2020
Sista ansökan 2020-10-11
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi- operation och intensivvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vår verksamhet finns vid Samariterhemmet, beläget endast några minuters gångväg från Centralstationen i Uppsala. Avdelningen består av fyra operationssalar, en postoperativ avdelning och vårdavdelning med sex vårdplatser som har öppet tisdag till fredag. Vi är en positiv grupp som arbetar tätt tillsammans för att ständigt vidareutveckla vården och ge ett professionellt bemötande till våra patienter.

Ditt uppdrag


Vi erbjuder ett omväxlande arbete som anestesisjuksköterska där du möter varierad elektiv kirurgi. Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Hos oss arbetar du måndag till fredag med eventuell kvällstjänstgöring.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom anestesisjukvård.

Din kompetens


Vi söker dig som trivs i teamarbete, är flexibel och ser höga patientflöden som en spännande och rolig utmaning. Du är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du är inte bara en skicklig sjuksköterska, utan också en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder tillsvidareanställning inom verksamhetsområdet anestesi- operation och intensivvård med grundplacering på Samariterhemmet. Du erbjuds individuellt anpassad inskolning. Tjänstgöringsgrad 100% och tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Maria Augustin 018-611 15 85
Biträdande avdelningschef Micaela Andemo 018-611 63 61

Fackliga kontakt nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.