Tillbaka

ST-läkare barnkirurgi

Referensnummer AS692/2020
Sista ansökan 2020-10-11
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Dina kvalifikationer


Vi söker en läkare med svensk läkarlegitimation med intresse för barnkirurgi. Du bör ha en bred kunskap inom det medicinska fältet. Du har ett gediget intresse om kirurgi och uppskattar forskning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det dagliga arbetet kräver samarbetsförmåga, flexibilitet och att man är trygg i sig själv. Med tydlighet och kommunikationsförmåga kombinerad med lyhördhet arbetar du med patienter, föräldrar och kollegor inom alla yrkeskategorier. Du ser människor omkring dig samt är engagerad och närvarande i stunden. Du tar ett ansvar för att leda, utveckla, förbättra och företräda verksamheten. Du har öppenhet för och intresse av att ta del av och lära den främsta utvecklingen inom området barnkirurgi.   Dokumenterad och handledd erfarenhet av arbete på kirurgisk eller urologisk klinik inklusive jourarbete är meriterande.

Vi erbjuder


Vi erbjuder ett tillsvidareförordnande på heltid som ST-läkare med tillträde 2021-01-10 eller enligt överenskommelse. I tjänsten ingår jourtjänstgöring. Lön enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Sektionschef Elisabet Gustafson 018–611 03 30  
ST-studierektor: Rolf Christofferson: 018-611 03 12

Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, kansli 018–611 34 95

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.