Tillbaka

Psykolog till barn- och ungdomspsykiatrins mottagning i Enköping

Referensnummer AS684/2020
Sista ansökan 2020-10-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Vi på Barn och ungdomspsykiatrin i Enköping söker en psykolog till vårt team. Teamet består av 10 personer i varierande åldrar med olika professioner. Vi söker dig som trivs att arbeta i en mindre arbetsgruppgrupp där vi värnar om varandra och den kollegiala stämningen.

Barn och ungdomspsykiatrin (BUP) i Enköping är en öppenvårdsmottagning tillhörandes Akademiska sjukhuset och region Uppsala, vi är en del av en samlad psykiatrisk mottagning med vård och behandling för specialistpsykiatriska diagnoser i alla åldrar. BUP Enköping tillhör sektionen för barn och ungdomspsykiatri i Uppsala som omfattar alla steg från öppenvård till klinikvård. På mottagningen i Enköping bedriver vi modern barn- och ungdomspsykiatri på specialistnivå och ansvarar för att bedöma och behandla psykiatriska problem hos barn och ungdomar boendes i Enköping och Håbo kommun. Mottagningen är belägen i ljusa lokaler med gångavstånd från resecentrum, goda kommunikationsmöjligheter via både Uppsala, Stockholm och Västerås.

Ditt uppdrag


Som psykolog svarar du för att förse verksamheten med psykologisk kompetens.
Du kommer i huvudsak att:
  • arbeta självständigt med bedömningar, utredning av neuropsykiatriska frågeställningar och behandling.
  • främja patients mående i nära samarbete med anhörig och vårdgrannar som skola och socialtjänst samt ha en aktiv medverkan i teamets utvecklingsarbete
  • vara en del av ett multiprofessionellt team bestående av psykologer, läkare, sjuksköterskor, kurator och medicinska sekreterare.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som:
  • är legitimerad psykolog med KBT inriktning
  • med fördel har erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete med barn- och ungdomar samt neuropsykiatriskt utredningsarbete
  • meriterande är erfarenhet eller intresse av DBT

Din kompetens


Vi söker dig med personlig mognad, dvs trygg och stabil i dig själv. Du är självgående och kan arbeta självständigt och strukturerat samt att du trivs med att arbeta nära andra i ett tvärprofessionellt team. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetar kan trivas och utvecklas. Vi erbjuder ett vikariat på 6 månader, heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Innan anställning kommer utdrag från Misstanke- och belastningsregister att tas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Biträdande avdelningschef Sidsel Kjerstad 0171-418457
Avdelningschef Kristiina Lundgren 018-617 22 84
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.