Tillbaka

Överläkare reproduktionscentrum

Referensnummer AS683/2020
Sista ansökan 2020-10-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Kvinnosjukvården innefattar sektionsområdena Gynekologi, Obstetrik och Reproduktions-centrum. Verksamheterna bedriver öppenvård och slutenvård och en stor del av vår produktion består av högspecialiserad utomlänsvård. Vårt mål är att ge en bra medicinsk vård med bra bemötande och god omvårdnad. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på patienten och samarbetar mellan olika personalkategorier. Forskning är ett betydande inslag i verksamheten och vi samarbetar där med många enheter inom och utanför sjukhuset. Vi söker nu dig som är specialist inom obstetrik och gynekologi och som vill jobba hos oss inom Reproduktionscentrum.

Ditt uppdrag


Som överläkare kommer du arbeta inom fertilitetsområdet utifrån verksamhetens mål och inriktning samt att delta i verksamhetens utvecklingsarbete.   

Din kompetens


Vi söker en disputerad överläkare inom obstetrik och gynekologi med inriktning gynekologi och med erfarenhet av forskning och pedagogiska meriter.
Vi söker dig som är subspecialist inom reproduktionsmedicin och har en bra erfarenhet/meriter inom gynekologiskt ultraljud

Vi erbjuder


Tillsvidaretjänst med start enligt ök. Jourtjänstgöring ingår.

Vill du veta mer?


Överläkare Gudlaug Sverrisdottir tel 018-611 98 82
facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven. De handlingar vi behöver förutom CV och personligt brev är läkarlegitimation och specialistbevis. Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska Sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.