Tillbaka

Överläkare gynekologi

Referensnummer AS681/2020
Sista ansökan 2020-10-02
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde Kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Kvinnosjukvården omfattar sektioner för obstetrik och gynekologi med reproduktionsmedicin. Akademiska sjukhuset är ett universitetssjukhus och vi bedriver både öppen- och slutenvård för regionen och Uppsala län. Vi har en hög forskningsaktivitet och ett stort utbildningsansvar. Vi har 4300 förlossningar per år. Vi har ett gott samarbete i tvärprofessionella team med neonatalvård, barnkirurgi, kardiologi och psykiatri. Vi arbetar med värdebaserad vård. Vårt samarbete med Institutionen för Kvinnors och Barns hälsa vid Uppsala Universitet är gott och givande. Våra ledord är ödmjukhet, långsiktighet och skicklighet.

Ditt uppdrag


Du kommer ha övergripande ansvar för cervixdysplasi enheten på vår klinik. Du arbetar dessutom med kvinnor med urogynekologiska besvär.

Dina kvalifikationer


Vi söker en disputerad överläkare inom obstetrik och gynekologi med inriktning gynekologi och med erfarenhet av forskning och pedagogiska meriter. Du har tidigare erfarenhet av dysplasier och urogynekologi.

Vi erbjuder


Tillsvidaretjänst med start enligt ök. Jourtjänstgöring ingår.

Vill du veta mer?


Överläkare Gudlaug Sverrisdottir tel 018-611 98 82
facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven. De handlingar vi behöver förutom CV och personligt brev är läkarlegitimation och specialistbevis. Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska Sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.