Tillbaka

Sjuksköterska gynekologavdelningen

Referensnummer AS654/2020
Sista ansökan 2020-10-11
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vill du arbeta med kvinnosjukvård och är intresserad av att arbeta som sjuksköterska på gynekologavdelningen?


Gynekologavdelning 96C är en vårdavdelning specialiserad på gynekologiska sjukdomar och kirurgi. Här möter du patienter i alla åldrar som genomgår utredningar och operationer inom gynekologi och reproduktiv hälsa. Patienter kommer från hela regionen eftersom vi bedriver högspecialiserad tumörkirurgi. Vi har både elektivt och akut intag av patienter, högt patientflöde med varierade vårdtid och vårdintensitet. Hos oss vårdas kvinnor i alla åldrar.

Ditt uppdrag


Du kommer att vårda patienter som utreds och opereras för gynekologisk cancer och andra gynekologiska sjukdomar. Du kommer också att möta patienter med komplikationer under tidig graviditet och abortsökande. Du arbetar i par tillsammans med en undersköterska och i nära samarbete med övriga professioner på avdelningen. På natten arbetar du också på den gynekologiska akutmottagningen. Vi värnar om varandra, stöttar och hjälps åt med alla sysslor. Du får en väl planerad introduktion med en tilldelad mentor och en stimulerande arbetsmiljö. Det finns också goda möjligheter till vidareutveckling genom uppdrag och rotation inom kvinnosjukvården.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill vara med och göra skillnad och jobba för utveckling av verksamheten. Du gillar att jobba i ett varierat tempo och i nära samarbete med övriga kollegor. Självklart ska du ha ett stort intresse för kvinnosjukvård. Du är engagerad, innovativ och en positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du tidigare erfarenhet av kirurgi, onkologi eller akutsjukvård är det meriterande, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning med tillträde från december eller enligt överenskommelse. Tjänsten innebär rotationsarbete dag, kväll och natt.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Tf Avdelningschef Johanna Gudmundsson 018-6171161
Gruppchef Mahnaz Esmailzadeh 0703690142

Facklig kontaktperson Vårdförbundet Fia Cranz 018-6110000

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen passerat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.