Tillbaka

Tre AT-block Ålands centralsjukhus

Referensnummer AS641/2020
Sista ansökan 2020-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Akademiska sjukhuset/Ålands centralsjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Tre AT-block på 19 månader med klinisk tjänstgöring på Ålands centralsjukhus, Finland. Teoretisk utbildning på Akademiska sjukhuset och på Ålands centralsjukhus.I blocket ingår:


- invärtesmedicinska specialiteter 5.5 månader
- kirurgiska specialiteter 4.5 månader
- psykiatri 3 månader
- allmänmedicin på åländsk hälsocentral 6 månader

Dina kvalifikationer


Du som söker ska ha svenskt läkarexamensbevis vid tillträdet. Till ansökan bifogas förutom personligt brev, även tjänstgöringsintyg som styrker dina tjänstgöringar och uppdrag samt institutionstjänstgöringar och andra eventuella sammanställda meriter och referenser.

Vi erbjuder


Uttagning sker genom en sammanvägning av formella meriter och intervjuer.
Intervjuer sker v.41 med reservtider vecka v.42. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?


AT studierektor Christian Bergman, christian.bergman@ahs.ax
AT-handläggare Johan Carlsson, 018-611 10 55

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 30 septemeber.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.