Tillbaka

Tio AT-block

Referensnummer AS639/2020
Sista ansökan 2020-09-30
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Akademiska sjukhuset

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vi söker tio AT-läkare för 18 månaders tjänstgöring på Akademiska sjukhuset i Uppsala.I blocket ingår:


- invärtesmedicinska specialiteter 4.5 månader
- kirurgiska specialiteter 4.5 månader
- psykiatri 3 månader
- allmänmedicin 6 månader

Dina kvalifikationer


Du som söker ska ha läkarexamensbevis vid tillträdet.

Då vi rekryterar för framtiden ser vi särskilt sökande med lokal anknytning som meriterande. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta kliniskt på universitetssjukhus, men även få erfarenheter från primärvård i landsbygd. Upp till 6 månaders klinisk erfarenhet som vikarierande läkare anses meriterande. Andra kliniska erfarenheter (läkarassistent, sjuksköterska, undersköterska et c) är positiva, men räknas inte in i erfarenhet som läkare. Även erfarenhet av pedagogik och forskning anses meriterande. Erfarenhet av andra yrken med kopplingar till hälso- och sjukvård kan också vara meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Uttagning sker genom en sammanvägning av formella meriter och intervjuer.

Vi erbjuder


Uttagning sker genom en sammanvägning av formella meriter och intervjuer. OBS! Pga rådande pandemi genomförs alla intervjuer digitalt.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


AT-handläggare Johan Carlsson, 018-611 10 55
SYLF-representant, 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Till ansökan bifogas förutom personligt brev, även tjänstgöringsintyg som styrker dina tjänstgöringar och uppdrag samt institutionstjänstgöringar och andra eventuella sammanställda meriter och referenser. Intervjuer av sökande äger rum 13-14 oktober. Besked om erbjudande av AT-tjänst lämnas den 15 oktober. Vi vill ha din ansökan senast den 30 september. Planerad start måndag 1 februari 2021. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.