Tillbaka

Sjuksköterska med intresse för kardiologi

Referensnummer AS455/2020
Sista ansökan 2020-09-27
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde hjärt- lungmedicin och klinisk fysiologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Är du intresserad av att jobba inom kardiologi samt utvecklas i din yrkesroll som sjuksköterska?


Då är du välkommen att söka till oss på avdelning 50F. Här vårdar vi främst patienter med rytmrubbningar i hjärtat och patienter med hjärtsvikt. Avdelningen har till stor del en planerad verksamhet, patienter kommer hit för utredning och/eller behandling men de kan också komma direkt från akutmottagningen för ett omhändertagande. Avdelningen bemannar även hjärtsektionens dagvårdsenhet som är en planerad verksamhet där vi tar hand om ischemi, arytmi- och hjärtsviktspatienter.

Inom hjärtsektionen har vi ett gott samarbete och vi ser positivt på rotationstjänstgöring mot andra avdelningar/enheter. Förutom att vi kan erbjuda ett varierande arbete med många olika möjligheter till utveckling, så tycker vi självklart att det är viktigt att ha trevligt tillsammans i det dagliga arbetet. Ett aktivt medarbetarskap och möjlighet att utvecklas med exempelvis egna ansvarsområden är en självklarhet hos oss. Hos oss får du en bra introduktion och schemalagda studiedagar och möjlighet till vidareutbildning inom kardiologi. Vi har reflektionsgrupp för nyanställd personal och vi tillämpar mentorskap för att du skall få en trygg och bra start på din karriär.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av kardiologi. Meriterande om du tidigare arbetat inom kardiologi/akutsjukvård.

Din kompetens 


Du har ett gott bemötande och kan arbeta både självständigt och i team med varierande arbetstempo. Vidare är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor, du är en engagerad, innovativ och positivt till utveckling av verksamheten. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder


Vi kan erbjuda dig en visstidsansällning med möjlighet till fast anställning. Då vi tillämpar individschema har du möjlighet att styra över din arbetsvecka. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Cecilia Jakobsson 018-611 44 91
Gruppchefer Linda Pertell Hammarlöf 018-617 44 18 eller Emil Mattsson 018-617 08 78  
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vänta inte med att sända in din ansökan då vi intervjuar och anställer löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.