Tillbaka

Sjuksköterskor för timanställning till BUP:s slutenvård/akutmottagning

Referensnummer AS578/2020
Sista ansökan 2020-08-23
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Verksamhetsområdet psykiatri vid Akademiska sjukhuset bedriver högspecialiserad vård för personer med svåra psykiska besvär och sjukdomar. Verksamhetsområdet är indelat i fem olika sektioner, Affektiva sjukdomar, Beroende- och neuropsykiatri, Psykosvård och Rättspsykiatri, Barn- och ungdomspsykiatri samt Akut- och konsultpsykiatri. Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna upp till 18 år.

BUP heldygnsvård och akutmottagning är belägen i psykiatrins hus på sjukhusområdet. Det är en kombinerad vårdavdelning och akutmottagning.  Vi har behov av att anställa extrapersonal. Är du intresserad av att vid behov förstärka ordinarie personal är det dig vi söker. Du kanske är nyfiken på att prova vår verksamhet med inte beredd att ta hela steget, då kan en timanställning var ett bra alternativ att börja med. Du kanske befinner dig i en livssituation där du inte vill eller har möjlighet att arbeta kontinuerligt

Ditt uppdrag


Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta både med utmanande och intressanta arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta både på BUP akutmottagning och akutvårdsavdelning där du får möjlighet att både utföra akuta bedömningar och bedriva sedvanliga arbetsuppgifter på avdelningen. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team bestående av skötare, kurator samt läkare kring våra patienter, där du ingår som omvårdnadsansvarig sjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår även att ha arbetsledarveckor tillsammans med skötare var 4–5 vecka, då ni samordnar och fördelar det dagliga arbetet på avdelningen.

Dina kvalifikationer


Vi söker dig som är sjuksköterska eller psykiatrisjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet som sjuksköterska och erfarenhet av att arbeta med barn och ungdom. Som person är du trygg, strukturerad och sätter patienten i fokus. Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor respektfullt och är van att ta beslut och ta ansvar.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en timanställning. Arbetstider är både natt och /eller dagtid. Inför anställning tas utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Avdelningschef Eeva Böök, 018-611 25 46
Biträdande avdelningschef Anders Hallén, 018-611 52 37
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.