Tillbaka

Specialistläkartjänst vid sektionen för Klinisk neurofysiologi

Referensnummer AS553/2020
Sista ansökan 2020-09-09
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Arbetsplats Verksamhetsområdet klinisk neurofysiologi, neurokirurgi, neurologi

Arbetsplatsbeskrivning

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet


Sektionen Klinisk neurofysiologi tillhör verksamhetsområdet klinisk neurofysiologi, neurokirurgi, neurologi Akademiska sjukhuset. På klinisk neurofysiologi utförs undersökningar och analyser av funktionen i nerver, muskler, ryggmärg och hjärna. Några av våra högspecialiserade områden inkluderar neuromuskulära utredningar, epilepsiutredningar samt intraoperativ monitorering.

Ditt uppdrag


Tjänsten innebär i huvudsak tjänstgöring vid centrallaboratoriet på Akademiska sjukhuset men också arbete vid våra satellitlaboratorier i Falun, Västerås, Gävle, Karlstad och Eskilstuna, i form av schemalagda konsultdagar. Jourtjänstgöring ingår enligt särskilt schema. Som specialistläkare deltar man i klinikens metodutveckling samt bedriver egen forskning och utvecklingsarbete. Vidare ingår undervisning på grundutbildningsnivå.

Dina kvalifikationer


Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i klinisk neurofysiologi. Genomförd disputation är meriterande.

Vi erbjuder


En specialistläkartjänst på heltid vid enheten för klinisk neurofysiologi. Tillträde sker efter överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?


Anna Rostedt Punga, sektionschef Klinisk Neurofysiologi, 018-611 34 33, anna.rostedt.punga@akademiska.se

Mats Ryttlefors, verksamhetschef Klinisk Neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi; mats.ryttlefors@akademiska.se

Facklig representant Arne Sandberg, 018-611 34 40
Facklig kontaktperson UAL, nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?


Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS! Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven. De handlingar vi behöver förutom CV och personligt brev är läkarlegitimation och specialistbevis. Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska Sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.